ACTUALITAT42 Barcelona

Un viatge pel 2021 a 42 Barcelona

El 2021 ha suposat la casella de partida per a 42 Barcelona, i ens agradaria que ens acompanyessis en un repàs per alguns dels moments clau que han marcat aquests mesos i que no oblidarem. Se te n’acut algun altre? Ens encantarà llegir-lo si el comparteixes a les xarxes amb l’etiqueta #42BarcelonaFTef. Una mirada enrere que no fa més que il·lusionar-nos per tot el que ha d’arribar a 42 Barcelona.

chocolatada 42 Barcelona

A l’octubre va començar la nostra primera piscina que, juntament amb la inauguració al novembre, va ser dels primers moments que vam passar amb més il·lusió al campus de 42 Barcelona. Vam tenir el plaer de celebrar la cerimònia d’inauguració amb representants de Telefónica, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la 42 Network, per donar el tret de sortida a un dels anys més emocionants de la nostra història.

Al novembre també vam participar en el Saló de l’Ocupació de Barcelona Activa, i les persones que ens van visitar es van poder llançar literalment a la piscina (de boles), i gaudir d’una varietat de tallers i xerrades que van oferir estudiants de 42 d’altres campus i l’staff de 42 Barcelona.

Aquest any, els nostres primers candidats i candidates s’han atrevit a llançar-se a la piscina i s’han submergit en l’experiència de formació digital més innovadora, que els obrirà les portes als treballs del futur i del present. Els candidats i les candidates que han nedat fins al final, independentment del resultat, s’emporten un munt d’aprenentatges, tant en l’àmbit professional com en el personal, i en habilitats tant tècniques com soft.

Per progressar, tan important és treballar com fer les pauses corresponents. Així, els valents i les valentes que van participar en una de les nostres dues primeres piscines, es van poder oblidar del teclat durant una estona, per exemple, a la nostra festa de Halloween, a la festa de pijames nadalenca i a la xocolatada que vam fer aquest desembre al pati del nostre campus. A 42 Barcelona no necessites celebracions per fer pinya, però sens dubte van ajudar a enfortir-la… Això sí, seure a xerrar al voltant d’un parell de cafès, sobre els projectes o sobre la vida, sempre aconsegueix el mateix efecte. A 42 Barcelona ho sabem: no hi ha res més enriquidor que escoltar i compartir amb els altres.

El 2021 el projecte 42 també va tenir l’honor d’entrar al top 10 d’universitats innovadores del món, i d’ocupar el primer lloc en el rànquing d’universitats pels nostres valors ètics. Amb l’objectiu de continuar desenvolupant el talent digital que demana el mercat laboral, s’han unit en col·laboració la Fundación Telefónica, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per fer possible que el projecte de 42 arribi a Barcelona. I mirant cap enrere, estem convençuts que 42 Barcelona és més necessari que mai.

T’agradaria formar part de l’escola de programació més innovadora del món? Dona un cop d’ull a les dates per a les primeres piscines del 2022: 28 de març, 4 de juliol, 8 d’agost. Fins i tot pot ser que n’hi hagi alguna més en procés, així que estigues atent o atenta per no perdre’t res. Serà un plaer veure’t per aquí! Si tens algun dubte, consulta les preguntes més freqüents, i si encara necessites ajuda, envia’ns un missatge electrònic aquí o escriu-nos a les xarxes socials (@42BarcelonaFTef).

Per acabar, des de 42 Barcelona només ens queda desitjar un bon any nou a totes les persones que formen part de la família: candidats i candidates, futurs i futures estudiants, partners i tots els campus de la xarxa mundial que forma 42. Et desitgem un any ple d’èxit, programació, salut i noves amistats, i comptem amb tu per acompanyar-nos en tot el que tenim planejat per a aquest any i descobrir totes les noves aventures que ens oferirà el 2022.