ESPAI EMPRESES

QUÈ ENS FA A 42 DIFERENTS

42 és un aprenentatge basat en projectes. En ell, els estudiants obtenen un coneixement profund de la tecnologia a través de l'exploració activa de desafiaments i problemes del món real. Aprenen fent i pensant críticament en lloc de seguir instruccions i memoritzar. En 42 s'aprèn a aprendre per a enfrontar-se a qualsevol repte del mercat laboral.

Hi ha continguts desenvolupats sobre moltes branques: ciberseguretat, web, programació, AI, blockchain, DevOps, etc. Els continguts s'actualitzen constantment gràcies al treball de tota la 42 Network i, a més, es generen continguts nous. La tecnologia i el món avancen molt ràpid i 42 s'adapta a aquest ritme.

TALENT 42

En 42 som el nexe d’unió entre els estudiants i el món laboral/empresarial,  t’ajudem a trobar el candidat ideal en funció de les necessitats de la teva organització. Tindràs accés al talent de digital de tota la 42 Network.


EXPERIMENTA 42

42 no es pot explicar, cal viure l’experiència. Per això, t’oferim nombrosos tipus d’activitats perquè la teva organització pugui experimentar realment la filosofia 42 segons les vostres necessitats: esdeveniments, bootcamps per a empleats, piscine discoveries, hackatones, etc.


CONSTRUEIX AMB 42

En 42 et convidem a formar part en el desenvolupament dels perfils digitals del demà. A través de la co-creació de nous continguts formatius, pots col·laborar a garantir que els nostres estudiants adquireixin les competències digitals i transversals que realment necessiten les empreses de l’era digital.


CONTACTE
ESPAI
EMPRESES
42 BARCELONA

Si vols contactar-nos i que analitzem junts les possibles col·laboracions que t’oferim en 42 Barcelona, completa el formulari.

    Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal

    FUNDACIÓN TELEFÓNICA, com a responsable del tractament, respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privacitat de les persones usuàries i el secret i seguretat de les dades personals. D’acord amb l’actual legislació, quedes informat i acceptes el tractament de les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva sol·licitud. No es realitzaran transferències internacionals ni cessions de dades a tercers. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació, supressió, oposició, retirada del consentiment, a no ser objecte d’elaboració de perfils i portabilitat, mitjançant comunicació dirigida a la direcció de correu electrònic derechosarco@fundaciontelefonica.com, adjuntant document acreditatiu de la teva identitat.

    Información adicional aquí