FILOSOFIA

QUÈ ÉS 42 BARCELONA

We love

42 és molt més que una escola de programació. Es una filosofia, una revolució que arriba per trencar amb tots els paradigmes de l’educació. A 42, els i les estudiants són protagonistes del seu propi aprenentatge. I què s’aprèn a 42? S’aprèn a aprendre. Gràcies a l’autoaprenentatge (no hi ha docents) i al peer to peer (aprenentatge entre iguals). La seva metodologia gamificada permet anar passant nivells i adquirint les competències tècniques i transversals que estan demandant les empreses. No només s’aprèn programació, ciberseguretat, disseny, blockchain, etc., sinó també comunicació, lideratge, tolerància a la frustració, treball en equip…

Inscriu-te ara

100%
Gratuït
Al teu ritme
Presencial
Gamificat

Sense
professorat

peertopeer

Obert
24/7

PEER-TO-PEER

La clau de 42 és l’aprenentatge entre entre iguals. Projectes en grup, avaluacions entre estudiants i tot sense competitivitat. “Junts i juntes s’arriba més lluny. Sols i soles és impossible”.


GAMIFICACIÓ PER NIVELLS

Quan s’aprèn jugant, s’aprèn millor. Aprenentatge per nivells, reptes, rànquings, punts d’experiència… Superar les teves pròpies barreres és part del joc.


APRENDRE A APRENDRE

El món canvia molt de pressa. El 65% dels i de les estudiants d’avui dia treballaran en professions que encara no existeixen. Aprendre a aprendre et permetrà adaptar-te als canvis ràpidament i adquirir competències per autoaprendre el que necessitis.


AUTOGESTIÓ DEL TEMPS

42 posa la persona al centre del seu aprenentatge. Per aquesta raó, l’acadèmia està oberta 24/7. A 42 hi ha terminis, però la gestió del temps depèn 100% de cada persona.


UPDATE DE CONTINGUTS

El món de la tecnologia s’actualitza constantment i, per tant, també els continguts de 42. Gràcies a 42 Network i a la seva comunitat, tots els campus aporten les actualitzacions que el sector digital demanda.


EXPERIÈNCIES LABORALS

Com a part del procés d’aprenentatge hi ha les experiències en empreses que estan desitjant conèixer el talent de 42. Això sí, aconseguir aquesta experiència empresarial dependrà de l’actitud, les ganes i els coneixements dels i de les estudiants.