ACTUALITAT42 Barcelona

Piscine Discovery Web: una oportunitat per a tothom

La Piscine Web Discovery és una piscina de 5 dies, per donar a conèixer 42 a tohom que tingui curiositat i vulguin fer un gir a la seva vida. Tant se val si saps programar o no, ni l'edat. En aquesta Piscine immersiva les persones participants han après HTML, CSS i JavaScript així com la innovadora metodologia de 42. Una experiència disruptiva presencial que els ha permès experimentar què és 42 Barcelona de forma 100% gratuïta. Segueix llegint per saber com ha anat 👀

Tanquem una nova Piscine Discovery Web que ha tingut lloc del 7 a l’11 de novembre, amb més de 30 pisciners que ho han donat tot al llarg de la setmana. Durant aquests 5 dies, han après HTML, CSS i JavaScript, així com la innovadora metodologia de 42 Barcelona. Tot mentre aprenen una sèrie de coneixements tècnics relacionats amb el desenvolupament web i habilitats transversals.

Però no tot ha sigut programar! Xerrades, coffe breaks, testimonis dels estudiants, reptes diaris, networking i un brunch per rematar la setmana, han format part del conjunt d’activitats que s’han fet al campus de 42 Barcelona, situat al Parc Tecnològic de Barcelona Activa.

 

El mètode 42

Des de Fundación Telefónica impulsem i hem engegat iniciatives que contribueixin a configurar un sistema educatiu i formatiu que elimini estereotips de gènere associats a determinades vocacions i professions.

Una ha estat l’obertura de 4 campus 42, el lloc més innovador del món per formar-te en les professions més demandades del panorama laboral actual.

Què ha convertit la metodologia 42 en un dels models educatius més disruptius?

És gratuït, presencial, sense aules, sense llibres ni professors. Els campus estan oberts 24/7 i, a més, no tenen límit d’edat i tampoc no es requereix formació ni coneixements previs de programació. El mètode 42 promou l’aprenentatge basat en projectes i treball en equip, més que en la formació teòrica. Integra, a més, les darreres innovacions educatives per capacitar la propera generació líder de talents de IT.