ACTUALITAT42 Barcelona

Llença’t a programar a 42

Ja tenim dates per a les properes piscines: el procés de selecció per ser estudiant de 42 Barcelona Fundació Telefónica i llançar-te al món de la programació!

42 Barcelona és un campus de programació gratuït i presencial obert 24/7, sense límit d’edat (per a majors de 18 anys), sense classes ni professors, i sense necessitat de formació o titulació prèvia que et prepara per a les professions digitals que demanda el mercat laboral.

Com s’aprèn a 42?

Amb una metodologia 100% pràctica i col·laborativa (peer-to-peer) mitjançant un sistema gamificat. A 42 seràs responsable del teu aprenentatge i decidiràs el temps que vols i pots invertir-hi. Des del minut zero, entrenes les teves habilitats interpersonals, ja que hauràs de treballar en equip i de manera col·laborativa amb els teus companys i companyes.

Com accedir a 42 Barcelona?

  1. Per començar, registra’t a la nostra web: candidatura.42barcelona.com
  2. Completa el teu registre com a persona candidata
  3. Supereu els jocs d’accés. També pots venir al campus a fer-los inscrivint-te aquí!
  4. Un cop superats els tests -no cal saber programar per fer-los-, pots inscriure’t a la piscina (Un desafiament de 26 dies consecutius i presencials al campus. És l’últim pas del procés de selecció)
  5. Selecciona la data que millor et vagi per submergir-te al codi.

Quan són les properes piscines? 

Durant aquests 26 dies t’enfrontaràs a projectes que et brindaran l’oportunitat d’obtenir una base sòlida en llenguatge C mentre aprens a treballar amb els teus companys. Si després d’aquest període aconsegueixes ser seleccionat, accediràs a una formació de tres anys que et prepararà per a les feines del present i del futur.

Però a 42 no només et formaràs en programació, ja que mitjançant una filosofia centrada a ‘aprendre a aprendre’ i espais on es fomenta la creativitat, l’esforç, la superació i el treball en equip adquiriràs, a més de les competències digitals més buscades, les habilitats transversals necessàries per sortir al mercat laboral (treball en equip, lideratge, creativitat, comunicació, adaptació al canvi, etc.)

No ho pensis més, inscriu-te, anima’t a fer els tests online i llança’t a la piscina. T’esperem!

Properes piscines:

1 de julio [places obertes] Inscriu-te aquí
5 d’agost  [places obertes] Inscriu-te aquí