ACTUALITAT42 Barcelona

Noves ediciones de Piscine Discovery Women’s Edition

La millor opció formativa després de les vacances d'estiu! Continuem obrint edicions de Piscine Discovery Women's Edition. Tres noves edicions per a dones al setembre, octubre i desembre Una formació intensiva de 5 dies per aprendre HTML, CSS i JavaScript des de zero de forma 100% gratuïta. T'ho perdràs?

La Piscine Discovery Women‘s Edition és un espai només per dones on tenen l’oportunitat de viure durant 5 dies una experiència disruptiva per adquirir coneixements d’HTML, CSS i JavaScript. Alhora també estimulen les seves habilitats comunicatives i transversals amb la resta de companyes.

En què consisteix la Piscine Discovery?

Al llarg d’aquests 5 dies, les participants podràn gaudir de les innovadores instal·lacions del campus de 42 Barcelona. A més de poder assistir a diverses xerrades, activitats i coffe breaks (per aguantar el ritme d’aquells 5 dies).

Quan són les properes edicions?

Per què una edició només per a dones?

La manca de referents femenins a les carreres STEAM fa que la presència de les joves en aquests estudis sigui mínima. Segons dades de l’informe “Igualtat en Xifres” elaborat el 2021 pel Ministeri d’Educació, el nombre d’alumnes matriculats de mitjana en informàtica o algunes enginyeries no supera el 15%.

Des de 42 Barcelona apostem per la inclusió i la diversitat! Volem consolidar un sistema formatiu que elimini els estereotips de gènere associats en determinades vocacions i professions i que impulsi l’apoderament femení a les disciplines STEAM (ciència, tecnologia, enginyeries i matemàtiques).

La metodologia 42

42 Barcelona és 100% gratuït, presencial, sense aules, sense llibres ni professors. Està obert 24 hores al dia els set dies de la setmana i, a més, no té límit d’edat i tampoc no requereix formació ni coneixements previs de programació per entrar.

Es tracta d’un dels campus més innovadors del món on formar-se en les professions més demandades del panorama laboral actual. Però, què ha convertit la seva metodologia en un de models educatius més disruptius?

Com s’aprèn a 42?

La metodologia 42 promou l’aprenentatge basat en projectes i el treball en equip, més que la formació teòrica. Integra, a més, les darreres innovacions educatives per capacitar la propera generació de talents de les TIC.