ACTUALITAT42 Barcelona

Piscine Discovery Women’s Edition

La Piscine Web Discovery és una piscina de 5 dies, per donar a conèixer 42 a tothom que tingui curiositat i vulguin fer un gir a la seva vida. Tant se val si saps programar o no, ni l'edat. En aquesta Piscine immersiva les persones participants han après HTML, CSS i JavaScript així com la innovadora metodologia de 42. Una experiència disruptiva presencial que els ha permès experimentar què és 42 Barcelona de forma 100% gratuïta. Continua llegint per saber com ha anat 👀

Comença el 2024 de la millor manera!

La Piscine Discovery Web, una experiència de 5 dies per aprendre HTML, CSS i JavaScript, així com la innovadora metodologia de 42 Barcelona. Tot mentre aprenen una sèrie de coneixements tècnics relacionats amb el desenvolupament web i habilitats transversals.

SAVE THE DATE!

Forma’t en una de les professions més demandades del sector digital a Catalunya!

Des de 42 Barcelona t’oferim la possibilitat d’aprendre tres llenguatges de programació essencials pel desenvolupament de projectes web, com són l’HTML, el CSS i el JavaScript. Tot mentre aprens una sèrie de coneixements tècnics relacionats amb el desenvolupament web i estimules habilitats transversals.

Amb la Piscine Discovery Women‘s Edition no només he après programació, també he entès la potència de l’aprenentatge col·laboratiu que ofereix 42 Barcelona i que ràpid pots créixer quan t’ajudes amb una altra persona.

Com s’origina 42 Barcelona?

Des de Fundación Telefónica impulsem la formació com una de les millors eines perquè aquesta sigui accessible i no deixi a ningú de costat després d’aquest d’un període de canvis i digitalització causat, tant per l’avanç de les tecnologies com per la mateixa COVID-19. Tots els campus de 42 volen ser referents de formació i, al mateix temps, un lloc on totes les persones interessades puguin adquirir les competències digitals necessàries per trobar feina en el sector digital.

La manca de persones professionals qualificades en les habilitats més demandes avui dia per les empreses és una evidència. De fet, únicament el 17% de les empreses espanyoles compta amb especialistes en tecnologies digitals en plantilla, davant del 19% de les europees (Informe de La Societat Digital a Espanya de Fundación Telefónica).

El mètode 42

Des de Fundación Telefónica impulsem i hem engegat iniciatives que contribueixin a configurar un sistema educatiu i formatiu que elimini estereotips de gènere associats a determinades vocacions i professions.

Una ha estat l’obertura de 4 campus 42, el lloc més innovador del món per formar-te en les professions més demandades del panorama laboral actual.

Què ha convertit la metodologia 42 en un dels models educatius més disruptius?

És gratuït, presencial, sense aules, sense llibres ni professors. Els campus estan oberts 24/7 i, a més, no tenen límit d’edat i tampoc no es requereix formació ni coneixements previs de programació. El mètode 42 promou l’aprenentatge basat en projectes i treball en equip, més que en la formació teòrica. Integra, a més, les darreres innovacions educatives per capacitar la pròxima generació líder de talents d’IT.