ACTUALITAT42 Barcelona

Piscine Discovery Web: aprèn HTML, CSS i JavaScript de forma 100% gratuïta

Estàs pensant en el teu futur? Forma't en una de les professions més demandades del sector digital. Del 7 a l'11 de novembre és la teva oportunitat d'aprendre desenvolupament web. Durant 5 dies, submergeix-te en el món de la programació i coneix una nova metodologia d'aprenentatge a 42 Barcelona!

La Piscine Discovery Web et permetrà apropar-te al món del codi durant 5 dies de forma intensiva. Una experiència disruptiva i presencial per aprendre desenvolupament web amb la qual podràs experimentar què és 42 Barcelona.

Forma’t en una de les professions més demandades del sector digital a Catalunya!

Des de 42 Barcelona t’oferim la possibilitat d’aprendre tres llenguatges de programació essencials pel desenvolupament de projectes web, com són l’HTML, el CSS i el JavaScript. Tot mentre aprens una sèrie de coneixements tècnics relacionats amb el desenvolupament web i estimules habilitats transversals.

Com em puc inscriure a la Piscine Discovery Web?

De dilluns 7 al divendres 11 de novembre, de 9 a 18 h de la tarda, tot aquell que participi podrà gaudir de les innovadores instal·lacions de 42 Barcelona, un campus situat al Parc Tecnològic de Barcelona Activa al barri de Nou Barris. Hi ha places limitades, així que no triguis reservar la teva!

Com s’origina 42 Barcelona?

Des de Fundación Telefónica impulsem la formació com una de les millors eines perquè aquesta sigui accessible i no deixi a ningú de costat després d’aquest d’un període de canvis i digitalització causat, tant per l’avanç de les tecnologies com per la mateixa COVID-19. Tots els campus de 42 volen ser referent de formació i, al mateix temps, un lloc on totes les persones interessades puguin adquirir les competències digitals necessàries per trobar feina en el sector digital.

La manca de persones professionals qualificades en les habilitats més demandes avui dia per les empreses és una evidència. De fet, únicament el 17% de les empreses espanyoles compta amb especialistes en tecnologies digitals en plantilla, davant del 19% de les europees (Informe de La Societat Digital a Espanya de Fundación Telefónica).

Què és 42 Barcelona?

La iniciativa sorgeix de Fundació Telefònica amb l’obertura de quatre campus 42 a Espanya (Madrid, Urduliz, Barcelona i Urduliz) que permeten formar-te en les professions amb més demanda del panorama laboral actual.

Què ha convertit la metodologia 42 en un dels models educatius més disruptius?

És 100% gratuït, totalment presencial i sense classes magistrals, ni llibres. Els campus de 42 Barcelona està obert les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. Per entrar-hi, no hi ha límit d’edat i tampoc es requereix cap formació ni coneixements previs de programació.

El mètode 42 promou l’aprenentatge basat en projectes i el treball en equip, més que en la formació teòrica. Integra, a més, les últimes innovacions educatives per capacitar la pròxima generació líder de talents d’IT.

Tens algun dubte? Escriu-nos a 42barcelona@fundaciontelefonica.com.