ACTUALITAT42 Barcelona

Noves dates de piscines al 2023

Save the date per les següents piscines: 6 de febrer i 27 de març! Ja estan obertes les inscripcions per les piscines de 2023. Si vols aprendre programació, aprofita aquesta oportunitat.

Ja pots apuntar-te a campus de programació més innovador del món!

Una oportunitat 100% gratuïta i totalment presencial on no només aprendràs programació, sinó que també treballaràs les teves soft skills que t’ajudaran a destacar en el mercat laboral.

💦 Què és una piscina a 42 Barcelona?

La Piscina és el procés de selecció presencial i immersiu de 42. Una experiència acadèmica, professional i humana de 26 dies on les persones participants se submergeixen de ple en el món de la programació i en la metodologia única de 42 Barcelona.

💡 Quina és la metodologia d’aprenentatge?

Mitjançant la metodologia peer-to-peer (col·laborativa) i la gamificació, l’estudiantat és el responsable del seu aprenentatge i d’entrenar les habilitats interpersonals a la vegada que aprenen a programar. Ajudar-se entre els companys i companyes és clau per a seguir nedant endavant! 🏊

✍️ Com em puc inscriure?

És molt senzill! Segueix els següents passos:

  1. Accedeix a 42 Barcelona i completa el teu registre com a candidat/a
  2. Supera els dos test logicomatemàtics que et proposem
  3. Ja ets apte/a per apuntar-te a la piscina!

✅ Quins requisits he de complir?

No et calen coneixements previs de programació ni cap tipus de titulació. Únicament has de ser major d’edat i tenir ganes d’aprendre a aprendre.

Des de zero i fins al mercat laboral amb un programa d’aprenentatge que consta d’un tronc comú (common core), per dominar la base i la lògica de la programació; i les especialitzacions, per trobar l’àrea i la posició que més t’agradin en el sector digital.

T’esperem!