ACTUALITAT42 Barcelona

NOVES DATES DE PISCINA

Pren nota perquè obrim noves piscines per aquesta tardor i hivern! 16 d'octubre i 20 de novembre comencem dues noves piscines, el procés de selecció de 26 dies per ser estudiant de 42 Barcelona.

Ja estan obertes les inscripcions per a les piscines de tardor i hivern, t’ho perdràs?
Si ets major de 18 anys i tens moltes ganes i interès per la tecnologia i el món digital, llança’t a la piscina i aprèn a 42 Barcelona.

👀 Com és el campus de 42 Barcelona?

– 100% gratuït
– Sense classes
– Sense llibres
– Sense professors
– Al teu ritme
– Obert 24/7

🤝 I et preguntaràs… Com s’aprèn a 42?

Mitjançant la metodologia peer-to-peer (col·laborativa) mitjançant un sistema gamificat. Cada persona és la responsable del seu aprenentatge i decideix el temps que vol i pot invertir-hi. Des del minut zero, entrenes les teves habilitats interpersonals, ja que t’has d’enfrontar a trencar aquesta barrera social, comunicant-te amb els teus companys i companyes.

Ajudar-se entre els companys i companyes és essencial per continuar nedant fins al dia 26! 🏊

✍️ Com em puc inscriure?

És molt senzill! Segueix els passos següents:

  1. Accedeix a 42 Barcelona
  2. Completa el teu registre com a persona candidata
  3. Supera els jocs d’accés. També pots venir al campus a fer-los!
  4. Si els passes, et pots apuntar a la piscina!
  5. Selecciona la data de piscina que et vagi millor

✍️ Quines són les pròximes dates?

  • 16 de octubre
  • 20 de novembre

💥 I si vols conèixer el campus abans de la teva piscina?

Et convidem a un Open Day! Vine a conèixer en primera persona com s’aprèn a 42 Barcelona amb un taller de programació per a persones no programadores. A més, podràs descobrir les innovadores instal·lacions del campus.

💦 Què és una piscina a 42 Barcelona?

La Piscina és el procés de selecció presencial i immersiu de 42 Barcelona. Una experiència acadèmica, professional i humana de 26 dies on les persones participants se submergeixen de ple al món de la programació amb la metodologia única de 42 Barcelona.

✅ Quins requisits he de complir?

No calen coneixements previs de programació ni cap titulació. Únicament has de ser més gran de 18 anys i tenir ganes d’aprendre a aprendre.

Des de zero i fins al mercat laboral amb un programa d’aprenentatge que consta d’un tronc comú (common core), per dominar les bases de la programació; i les especialitzacions, per trobar l’àrea i la posició que més us agradi del sector digital.

I recorda, 42 Barcelona és presencial, 100% gratuït, sense professors, sense horaris i els nostres estudiants tenen un 100% d’inserció laboral al món IT.

💦🌴 T’esperem! 🌴💦