ACTUALITAT42 Barcelona

Més de 90 joves al taller d’intel·ligència artificial

Les persones participants del projecte The Challenge d'EduCaixa se submergeixen al món de la intel·ligència artificial al campus de programació de 42 Barcelona Fundación Telefónica.

🚀 Rebem a 42 Barcelona Fundación Telefónica les persones participants de The Challenge. Un projecte per a joves de 3r i 4t d’ESO i de Formacions Professionals, impulsat per EduCaixa.
Una proposta educativa per presentar solucions amb impacte 💥 social a problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Una oportunitat per impulsar el talent amb els joves més compromesos del segle XXI a partir de molta motivació i projectes per generar un canvi al món.

✨ A través del taller d’intel·ligència artificial 🖥 van poder descobrir la innovadora metodologia d’aprenentatge del campus, enfocada en la gamificació i les #SoftSkills.

La metodologia 42

És gratuït, presencial, sense aules, sense llibres ni professors. Està obert 24 hores al dia els set dies de la setmana i, a més, no requereix formació ni coneixements previs de programació per entrar. Només has de tenir 18 anys per inscriure’t!

42 és un dels campus més innovadors del món on formar-se en les professions més demandades del panorama laboral actual.

Però, què ha convertit la seva metodologia en un de models educatius més disruptius?

La metodologia 42 promou l’aprenentatge basat en projectes i el treball en equip, més que la formació teòrica. Integra, a més, les darreres innovacions educatives per capacitar la pròxima generació de talents de les TIC.