ACTUALITAT42 Barcelona

Més de 40 persones es llencen a la Piscine Discovery de Ciberseguretat

Una segona edició per a totes aquelles persones que els hi interessi endisar-se en una de les professions més demandades del mercat laboral. T'interessa? Doncs continua llegint!

Després de la primera edició de la Piscine Discovery de Ciberseguretat a principis de 2023, la segona edició d’aquest gener de 2024 ha estat tot un èxit.

Aquesta iniciativa ha estat desenvolupada amb el suport actiu de l’Álex Rodriguez, estudiant de 42 Barcelona des de setembre de 2022. Actualment, l’Álex ocupa la posició de Red Team-Pentest Intern a Telefónica Tech, aportant la seva experiència i coneixement al desenvolupament de la ciberseguretat, àrea per la qual sempre ha tingut molt interès.

Durant aquesta setmana intensiva, totes les persones participants han tingut l’oportunitat de submergir-se profundament en el vast món de la ciberseguretat. S’han abordat temes rellevants com el web hacking, l’OSINT (Open Source Intelligence) i la criptografia, proporcionant als participants una base robusta de coneixements pràctics.

A més, els participants han tingut el privilegi de conèixer el cas d’èxit de dos exestudiants destacats dels campus, l’Adrià i l’Àlex, que en l’actualitat exerceixen les seves habilitats especialitzades en el sector de la ciberseguretat a l’empresa Light Eyes.

Aquesta setmana ha estat una experiència enriquidora i completa, plena de xerrades apassionants i oportunitats per establir connexions amb altres participants. Agraïm a tots els involucrats per la seva dedicació, i confiem que aquesta segona edició hagi contribuït en formar i inspirar als professionals del futur en el camp de la ciberseguretat.

Què és 42 Barcelona?

Un campus presencial, sense classes, sense llibres, sense límit d‟edat, obert 24/7 i gratuït. Un concepte innovador i disruptiu.

Obert a totes les persones més grans de 18 anys que aspiren a convertir-se en professionals tecnològics d’alt nivell amb una formació superior en Programació Informàtica.

Des de zero i fins al mercat laboral digital.

No cal titulació ni formació prèvia. Només ser perseverant i tenir ganes d’“aprendre a aprendre”