ACTUALITAT42 Barcelona

Llança’t a la piscina de 42 Barcelona al Saló de l’Ocupació del 9 a l’11 de novembre

El campus de programació més innovador oferirà tallers pràctics i un tast de la seva metodologia disruptiva d’aprenentatge al pavelló 8 de Fira de Barcelona del 9 a l’11 de novembre.

42 Barcelona patio

El campus de programació 42 Barcelona de Fundación Telefónica traslladarà l’experiència de la piscina de programació al Saló de l’Ocupació de Fira de Barcelona que se celebrarà del 9 a l’11 de novembre al pavelló 8 de Fira de Barcelona. 

Totes les persones que visitin el principal saló de formació, talent i emprenedoria de Catalunya tindran l’oportunitat de llançar-se a una piscina. Serà una piscina de boles que simularà simbòlicament l’experiència de la piscina, la fase selectiva que dóna accés a estudiar codi al campus de programació més innovador del món, impulsat a Barcelona per la Fundación Telefónica amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

L’estand del campus 42 Barcelona estarà situat a l’espai Re-Descobreix del Saló de l’Ocupació i a banda de la piscina s’oferirà informació per inscriure’s al campus i tallers pràctics i xerrades protagonitzades per estudiants i membres de l’staff tècnic dels campus 42 de Barcelona, Madrid i Urduliz (Biscaia). (Detalls de tots els tallers en aquest enllaç).

42 Barcelona també estarà present el dimecres dia 10 de novembre a les 15:00 hores a l’escenari principal de l’espai Re-Descobreix amb la xerrada “Perfils professionals i habilitats necessàries en un entorn disruptiu” de Carmen López Ordóñez, Experta en Empleabilidad e Innovación Educativa de Fundación Telefónica.

Joan Cruz, director de Relacions Institucionals de Fundación Telefónica, participarà el dimarts dia 9 a les 10:15 hores a la taula rodona de Món Empresarial MÁS TALENTO = MÁS EMPLEO amb la ponència “42, cambiando las reglas en la formación para el empleo”. I la responsable de 42 Barcelona, Eva Manrique participarà a la IT_talk organitzada per Barcelona Actvia amb el títol “Reptes per als professionals UX davant els nous ecosistemes tecnològics”, el mateix dimarts dia 9 a les 10:15 hores.

42 Barcelona Cluster B

El campus 42 Barcelona va obrir la primera piscina el passat 25 d’octubre. Els primers 150 pisciners i piscineres han estrenat un modern campus de 1.622 metres quadrats, amb capacitat per a 600 estudiants, situat al Parc Tecnològic de Barcelona Activa en Nou Barris. 

El campus està dissenyat per a formar als i les professionals digitals del present i el futur amb una metodologia innovadora, tant en el contingut de la formació com en les instal·lacions, preparades per a acollir i estimular l’aprenentatge de la comunitat d’estudiants. 

La formació que ofereix 42 Barcelona és presencial, amb el campus obert 24/7 i un model pedagògic sense classes ni llibres, basat en la col·laboració entre iguals (peer to peer) i la filosofia d’aprendre a aprendre. 

La piscina és la fase selectiva que dóna pas a ser estudiant de 42 Barcelona, després de la inscripció i completar dos tests en línia previs a la pàgina 42barcelona.com. Es tracta d’una immersió en projectes diaris de llenguatge de programació que brinden l’oportunitat a les persones candidates d’obtenir, des de zero, una base sòlida de programació mentre aprenen a treballar de manera col·laborativa i exploren els límits de la seva capacitat d’aprenentatge.

Les inscripcions al campus 42 Barcelona són gratuïtes i estan obertes permanentment en 42barcelona.com per a respondre a la creixent demanda de perfils en el sector tecnològic. Els únics requisits per a inscriure’s són tenir més de 18 anys, ganes d’aprendre, actitud i perseverança. La pròxima piscina s’obre el 29 de novembre.