ACTUALITAT42 Barcelona

Inscriu-te a les jornades de portes obertes de 42 Barcelona

Descobreix la metodologia de 42 Barcelona, el campus de programació que marcarà el teu futur professional. Sabem que triar la formació de futur és una de les decisions més importants de la teva vida. T’ho posem molt fàcil, visita’ns i descobreix el campus de programació gratuït que està entre el TOP 10 dels més innovadors del món i en primera posició en valors ètics per davant de Harvard, Yale o Colúmbia. T’assessorem, et mostrem el campus i resolem qualsevol dels teus dubtes i inquietuds.

42 Barcelona Patio

Abans de res, apunta’t les dates: 9 d’abril i 14 i 21 de maig. Tres dissabtes a les 11 h. Sabem que triar formació és una de les decisions més importants de la teva vida. T’estàs plantejant un futur en programació? Ciberseguretat? Enginyeria de programari? Desenvolupament de videojocs? O potser t’interessa per a una altra persona? 42 Barcelona és la resposta!

Si t’agradaria conèixer el campus i tot el que et pot oferir, vine a qualsevol de les nostres jornades de portes obertes i descobreix la formació adequada per a tu, totalment gratuïta i amb un compromís del 100% d’ocupabilitat. Hi pots venir sol, en família, amb amics… Tothom hi és benvingut!

42 es basa en una metodologia d’aprenentatge pionera d’àmbit mundial. Gratuït, presencial, sense llibres, sense classes, sense necessitat de coneixements o de titulació prèvia… Un espai on aprendràs dels teus companys i a través d’una formació gamificada. Disponible per a tothom que tingui més de 18 anys i obert les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, 42 Barcelona està revolucionant el món de la formació a través d’una metodologia innovadora i disruptiva que situa les persones com a protagonistes del seu propi aprenentatge. Una acadèmia de valors, on l’actitud i les ganes són la base del model peer to peer. A més, les inscripcions estan sempre obertes!

Un campus de més de 1.600 m² situat al Parc Tecnològic de Barcelona Activa, al cor de Nou Barris, on convergeixen les competències digitals i transversals. Un lloc on aprendre, crear, compartir i inspirar són part del seu ADN. 180 ordinadors d’última generació distribuïts en dos clústers. Zones comunes àmplies, restauració, descans, desconnexió digital, auditori polivalent i, sobretot, una vida estudiantil molt rica.

Pensa en el teu futur i en el teu desenvolupament professional. Tria la data i visita’ns!