ACTUALITAT42 Barcelona

Estudiants de 42 Barcelona participen al repte de Codely i PromoFarma

El repte ha consistit a utilitzar l'API GraphQL de PromoFarma per desenvolupar una pàgina web principal que permetés als usuaris navegar i veure productes de parafarmàcia.

Totes les persones participants s’havien d’enfrontar a la creació d’una pàgina web principal, en aquest cas la de PromoFarma, enfocada a productes farmacèutics, perquè els usuaris poguessin afegir diferents productes a la secció de favorits. Aquesta primera part, havia de ser desenvolupada amb React i TypeScript.

A més, alguns grups van poder implementar accions addicionals com ara testing d’acceptació amb Cypress i fins i tot aplicar l’arquitectura hexagonal amb l’objectiu de mostrar categories de productes basades en les preferències del client.
Després que els diferents grups presentessin els projectes a la resta de companys i companys, els 2 equips guanyadors van poder exposar en directe a través del canal de Codely de YouTube, com havien desenvolupat els treballs. Codely va poder donar el feedback de les idees presentades i van compartir alguns consells sobre com millorar el producte final presentat, a més de resoldre tots els dubtes sobre les diferents propostes.
Els 2 equips guanyadors, CodeReactors (Yuxuan Peng, Laura Garcia i Yorgo Zisis Petsas) i Type-Script-Squad (Oscar Moreno, Peter Georghe Julca i Marta Díez), han estat els 2 equips premiats amb una subscripció gratuïta d’un any als cursos de Codely i un cupó de 50€ per adquirir qualsevol producte de PromoFarma.
Una oportunitat per als estudiants del campus, no només per conèixer-se més entre ells, sinó també per fer front a un repte nou que els ajudi a millorar noves habilitats.

Enhorabona a totes les persones que hi han participat i que han arribat fins al final del repte!

I si t’has quedat amb ganes de més, sempre pots veure com va ser l’esdeveniment al Canal de CodelyTV.