ACTUALITAT42 Barcelona

Els campus de 42 pujen posicions en el ranking de les universitats més prestigioses

Por tercer any consecutiu, els campus de programació de 42 se situen entre les 10 universitats més innovadores a nivell mundial. A més, el projecte se situa com a líder en valors ètics, segons el rànquing d'Universitats Mundials amb Impacte Real.

Aquest 2023, el projecte de 42 revalida el seu reconeixement com una de les universitats més innovadores del món, ascendint des del vuitè lloc el 2022, a la sisena posició aquest any, segons el rànquing WURI A més, seguim ocupant el primer lloc del rànquing pels valors ètics que es promouen i es contagien dins dels campus, per tercer any consecutiu.

El projecte 42 s’impulsa des de París l’any 2013. En deu anys s’ha convertit en una referència internacional pels seus mètodes d’ensenyament pioners, que formen els estudiants per convertir-se en professionals d’alt nivell en competències digitals com ara big data, blockchain, ciberseguretat, intel·ligència artificial i desenvolupament de videojocs, entre d’altres. Així mateix, la metodologia pràctica i col·laborativa (o peer to peer) de 42 permet que els estudiants desenvolupin les habilitats transversals o soft skills que més demanen les empreses.

Aprèn a aprendre als campus de programació 42

Vols submergir-te en el món del codi i la programació? 42 és gratuït, sense classes, sense horaris i no t’exigim cap requisit previ de titulacions o coneixements.

Fes una ullada a les dates de les properes piscines i viu-ho en primera persona. Les piscines són la darrera fase del procés de selecció per entrar a estudiar a 42, i consisteixen en 26 dies consecutius, intensius i presencials. No cal tenir experiència, és obert per a tothom!

A 42 Barcelona, les properes piscines seran el 3 de juliol i el 7 d’agost de 2023.