ACTUALITAT42 Barcelona

«El viatge a la digitalització» arriba a 42

«El viaje a la digitalización», un documental produït per Telefónica España, ja està disponible a Movistar Plus+. Seguint la pauta de «Cuando ya no esté. El mundo dentro de 25 años», també disponible a demanda a la mateixa plataforma, el documental mostra com la digitalització està transformant el nostre dia a dia i com està canviant la nostra manera d’aprendre, de treballar, de fabricar i, fins i tot, com influeix a l’hora de cuidar la nostra salut. Com no podia ser de cap altra manera, la metodologia innovadora de 42, els campus de programació gratuïts de Fundación Telefónica, tenen moltes coses per aportar en aquest escenari. Si continues llegint, pots gaudir d’un avançament. Prem el play! 🍿🎥

«El viaje a la digitalización» té imatges mai vistes i amb entrevistes i testimonis de persones que ja formen part d’aquesta digitalització i on els campus de 42 són protagonistes. Un campus de programació gratuït que utilitza una metodologia revolucionària per formar professionals de les tecnologies. Ens acompanya UNIR, una universitat espanyola cent per cent en línia que ja està desenvolupant la possibilitat d’estudiar carreres totalment personalitzades gràcies a la intel·ligència artificial.

Però no tot és educació en aquest viatge, també és possible veure com ja s’estan fabricant peces per a automòbils amb robots i com es pot col·laborar des de qualsevol lloc del món en projectes 3D per a navilieres. El documental s’endinsa en els nous models laborals en què la digitalització i la flexibilitat són imprescindibles i descobrirem com la covid i les noves tecnologies han canviat les consultes mèdiques i, fins i tot, algunes cirurgies. T’atreveixes a ser part d’aquest viatge? Inscriu-te gratis a 42 Barcelona!