ACTUALITAT42 Barcelona

El hackathon més gran d’Espanya arriba a 42

El #HackForGood és el hackathon més gran del nostre país. Aquesta edició compta amb la participació de 3 dels 4 campus de 42: Barcelona, Madrid i Màlaga són seus de l'esdeveniment. Juntament amb 24 universitats espanyoles, els campus de 42 treballaran per crear solucions tecnològiques amb una finalitat social. El hackathon universitats espanyoles tindrà lloc del 20 al 24 d'octubre i reunirà més de 1.300 persones en un total de 13 ciutats espanyoles.

HackForGood tindrà lloc del 20 al 22 d’octubre a les seus de 42: 42 Barcelona, 42 Madrid, i 42 Málaga de manera simultània. Compromesos amb millorar la vida de les persones tenint la tecnologia com un mitjà per aconseguir-ho, convertirem els nostres campus de programació 42 en llocs amb participació plena en aquest esdeveniment d’innovació amb fi social. Comptarà a més amb mig centenar de Voluntaris Telefónica per donar suport.

Més de 200 estudiants de tot el territori nacional podran participar amb les seves idees i projectes destinats a assolir solucions tecnològiques que milloren la vida en diferents àmbits d’activitat.

I sí, hi ha més de 50.000 euros en premis!

En aquesta nova edició de hackathon, no només hi participaran estudiants de 42. També està adreçada a tota mena d’estudiants, membres de les universitats participants, així com els estudiants d’escoles de disseny.Aquesta 8a edició, organitzada per la xarxa de Càtedres Telefónica, la universitat Politècnica de Madrid, la fundació Haz Lo Posible i Mashme, compta amb la col·laboració, entre d’altres, de la Fundació Telefónica i ProFuturo.

Com participar a HackForGood?

Els qui vulguin inscriure’s podran optar a una d’aquestes tres formes per formar-ne part, tenint en compte tant el seu perfil com disponibilitat:

  • Hacker for Good: hi podran participar buscant les solucions per a aquests reptes plantejats en equips de 2 a 6 persones. Us ajudarem a formar equips. Només hauran d’escollir un repte, constituir un equip amb altres joves i llançar-se a fer front al desafiament.
  • Reptadors: podran proposar un repte o plantejar un problema social on trobar una solució tecnològica.
  • Divulgadors: podran difondre l’activitat, donant a conèixer la 8a Edició de l’H4G.

✅ Consulta tota la informació d’inscripció a aquest enllaç.