ACTUALITAT42 Barcelona

DOGA i 42 Barcelona uneixen forces en un repte de programació inoblidable

Estudiants de 42 Barcelona s'enfronten al repte de Doga, una manera de potenciar les seves soft i hard skills a través de proves reals proposades per una empresa.

Les habilitats informàtiques són fonamentals en el món actual, i la millor manera de potenciar les teves habilitats, tant en software com en hardware, és a través de desafiaments emocionants. En aquesta ocasió, hem col·laborat amb l’empresa DOGA per llançar un nou repte que ha emocionat la comunitat d’estudiants de programació.

La setmana passada, vam dur a terme un desafiament en conjunt amb l’empresa DOGA, que compta amb més de seixanta anys d’experiència en el desenvolupament i producció de components d’automoció. Durant quatre dies intensos de treball, diversos grups d’estudiants van posar a prova els seus coneixements i habilitats per desenvolupar un algorisme capaç de gestionar diverses bases de dades, amb l’objectiu d’ordenar i fer accessible la gran quantitat de documents en diversos formats que l’empresa tenia arxivats.

Aquest desafiament no només va oferir als estudiants l’oportunitat de treballar en equip, sinó que també els va permetre fer valdre les seves habilitats i coneixements adquirits durant la seva estada a 42. Després de dies d’intens treball, va arribar el moment de presentar els resultats al jurat, compost per treballadors de DOGA. Cada equip va tenir 5 minuts per convèncer el jurat que la seva proposta era la més adient.

Després d’un rigorós procés de deliberació, els equips guanyadors van ser recompensats amb premis i una visita a les instal·lacions de l’empresa. La col·laboració estreta amb DOGA va jugar un paper fonamental en l’èxit de la realització d’aquest desafiament, destacant la importància de treballar junts amb empreses de renom. Valorem profundament el seu compromís i voluntat per col·laborar de prop amb l’equip pedagògic de 42 Barcelona. Aquestes aliances amb líders en el sector brinden als nostres estudiants una oportunitat única per materialitzar les seves idees i aplicar els seus coneixements en un entorn empresarial real, enriquint encara més la seva formació i futura incorporació laboral.

Volem donar les gràcies a Doga, per la col·laboració i predisposició a l’hora de crear el repte de forma conjunta amb l’equip pedagògic de 42 Barcelona. Sempre és un plaer treballar amb empreses tan potents en el sector i que els estudiants puguin posar en valor les seves idees.