ACTUALITAT42 Barcelona

42 Barcelona us desitja un feliç 2023!

"Des de 42 Barcelona us desitgem una feliç entrada d'any plena d'innovació". Enguany a 42 Barcelona hem après a superar tots els reptes i desafiaments que s'han anat posant en el nostre camí. El passat 2022 s'ha caracteritzat per la importància de la tecnologia en la nostra existència i la il·lusió del desenvolupament digital.

En 2022, els desitjos del campus han arribat més enllà de les seves expectatives, juntament amb els estudiants hem pogut veure créixer un campus des de 0, ple d’alegria i familiaritat.

A partir de la incorporació dels estudiants al campus, ells mateixos de manera autodidacta han anat avançant a poc a poc en els seus projectes a través de l’ajuda dels seus companys i companyes. Sabem que hi ha hagut moments durs per a totes aquelles persones candidates a la piscina que han estat dia rere dia esforçant-se per a poder entrar en la comunitat de 42. A més, s’han viscut situacions úniques i irrepetibles que han fet que tots estiguem units com una gran pinya, com per exemple el primer aniversari del campus, la primera Piscine Discovery web o els primers hackathons, entre altres.

Ens fa molt feliços veure com després d’1 any tot el que hem anat construint dia després d’i dia i com continueu dipositant tanta confiança en nosaltres i en el projecte de Fundació Telefònica. És reconfortant sentir frases com: “M’encanta 42 i vull continuar aprenent amb aquesta metodologia” o “Em sento com a casa quan estic en 42 Barcelona” i ” 42 és una experiència de vida”.

Com no podia ser d’una altra manera “Volem agrair-vos a tot i a totes el vostre compromís i lliurament al campus, els nostres desitjos per a aquest 2023 són continuar igual o millor que enguany i que us porti molt èxit i prosperitat”.

Per a tots i totes aquelles que vulgueu anar preparats i vulgueu saber dates, aquí va un petit resum dels pròxims esdeveniments que podreu trobar en 42 Barcelona al llarg del 2023:

Piscines de 26 dies (aprèn a programar des de zero):

– Piscina de Febrer: 6 de febrer al 3 de març

– Piscina de Març: 27 de març al 21 d’abril

Piscine Discovery Women’s Edition 2023 (submergeix-te 5 dies en l’HTML, CSS i JavaScript):

Piscine Discovery Women’s Edition: 13 al 17 de març

Piscine Discovery Women’s Edition: 8 al 12 de maig

Piscine Discovery Women’s Edition: 29 de maig al 2 de juny

Piscine Discovery Women’s Edition: 26 al 30 de juny

 

També oferim els OPEN DAYS, unes portes obertes on fem una visita guiada pel campus perquè conegueu les instal·lacions i oferim un taller de programació per a persones no programadores per a descobrir la metodologia d’aprenentatge de 42. Les pròximes dates són:

26 de gener a les 11h

23 de febrer a les 11h

30 de març a les 11h

 

Des de 42 Barcelona et desitgem un feliç any & Keep Coding!