ACTUALITAT42 Barcelona

Descobrint la metodologia d’aprenentatge de 42 Barcelona

La Piscine Web Discovery és una piscina de 5 dies, per donar a conèixer 42 a tothom que tingui curiositat i vulguin fer un gir a la seva vida. Tant se val si saps programar o no, ni l'edat. En aquesta Piscine immersiva les dones participants han après HTML, CSS i JavaScript així com la innovadora metodologia de 42. Una experiència disruptiva presencial que els ha permès experimentar què és 42 Barcelona de forma 100% gratuïta. Continua llegint per saber com ha anat 👀

Comencem l’estiu de la millor manera! Tanquem una nova Piscine Discovery Women’s Edition que ha tingut lloc del 26 al 30 de juny, amb més de 40 piscineres que ho han donat tot al llarg de la setmana. Durant aquests 5 dies, han après HTML, CSS i JavaScript, així com la innovadora metodologia de 42 Barcelona. Tot mentre aprenen una sèrie de coneixements tècnics relacionats amb el desenvolupament web i habilitats transversals.

Xerrades, coffee breaks, testimonis dels estudiants, reptes diaris, networking i un brunch per rematar la setmana, han format part del conjunt d’activitats que s’han fet al campus de 42 Barcelona, situat al Parc Tecnològic de Barcelona Activa.

Tu també vols viure l’experiència de la Piscine Discovery? Inscriu-te a la següent edició!