ACTUALITAT42 Barcelona

Arriben els Open Days de 42 Barcelona, t’esperem al campus!

Vols submergir-te en el codi i sentir-te programador? 42 està revolucionant el món de la formació a través d’una metodologia innovadora i disruptiva que situa els estudiants com a protagonistes del seu propi aprenentatge. Volem fer-te’n partícip i convidar-te al campus de 42 Barcelona al Parc Tecnològic de Nou Barris perquè puguis experimentar en primera persona el que molts diuen que és la formació en àrees digitals més innovadora del món. No fa falta tenir experiència, està obert a tothom! 🚀

Portem els Open Days! Cada dijous podràs experimentar el que hem anomenat «Taller de programació per a no programadors». T’obrim les portes de 42 Barcelona perquè t’endinsis en la metodologia disruptiva de 42. Et convidem a conèixer el campus de programació que està revolucionant l’educació i el mercat laboral. Després d’una breu presentació, el temps és teu i dels teus companys. Et tocarà experimentar a què s’enfronten els candidats en els seus primers moments a les instal·lacions. Sens dubte, la millor manera d’endinsar-se en el que passa a 42 Barcelona.

Un campus presencial, gratuït, sense classes, sense límit d’edat i obert 7×24. Va arribar a Barcelona l’octubre del 2021 gràcies a la Fundación Telefónica, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Actualment són 42 (42!) els campus que formen part de la 42 Network, i ja hi ha quatre campus oberts a Espanya: Madrid, Urduliz (Biscaia), Barcelona i Màlaga.

42 s’adreça a totes les persones de més de 18 anys i està obert les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, perquè els estudiants puguin treballar i aprendre al seu ritme. És només un campus de programació? És també una acadèmia de valors, on l’actitud i les ganes són la base del model “peer to peer”, la filosofia se centra en “aprendre a aprendre” i la gamificació.

El propòsit de la Fundación Telefónica, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya és ajudar les persones a millorar les seves competències d’ocupabilitat en aquesta societat digital. No es cobra res als estudiants: tothom mereix una oportunitat per aconseguir els seus somnis, independentment dels seus coneixements i recursos!

Els “Open Day” tindran lloc l’últim dijous de cada mes al campus de 42 Barcelona, situat al Parc Tecnològic de Barcelona Activa a Nou Barris (entrada pel carrer Albert Einstein). No hi vols venir sol? Pots venir-hi amb un acompanyant! T’hi pots inscriure AQUÍ.

Atreveix-te a experimentar la màgia del peer to peer! T’hi esperem!