ACTUALITAT42 Barcelona

42 Barcelona, un any més al Saló de l’Ocupació

El campus de programació 42 Barcelona de Fundación Telefónica es trasllada els dies 9 i 10 de novembre al Saló de l'Ocupació a la Fira de Barcelona. Un espai de trobada i captació de talent per tot aquell que vulgui descobrir noves oportunitats laborals.

42 Barcelona tornarà enguany a estar present al Saló de l’Ocupació a la Fira de Barcelona, situada a plaça Espanya. Un espai de trobada per conèixer la metodologia de 42 a través de 2 activitats que proposem des del campus de programació més innovador.

Xerrada “De sociòloga a programadora en 26 dies”

📅 09/11 a les 15h

🗣 Ana Juncosa, estudiant de 42 Madrid

📍 Sala Descobreix

Per què els estudiants es volen quedar a viure al campus 42? Ana Juncosa es va llançar a la piscina de 42 Madrid després d’haver-se graduat en sociologia i haver tingut les seves primeres experiències laborals. Un cop es va submergir en el món del codi, va tenir clar que la programació li canviaria la vida. Gràcies a 42, no només ha pogut complementar la seva formació en ciències socials, també se li han obert una nova perspectiva que mai abans s’hagués imaginat.

Com hi puc assistir?
És molt fàcil, aconsegueix la teva acreditació pel Saló de l’Ocupació i ens veiem al dia i hora acordats!

Taller “Programació per a no programadors/es”

 📅 10/11 a les 13h

🗣 Oktorok, Staff de 42 Barcelona

📍 Workshop 3

Vols entrar en el món de la programació informàtica? Aprèn a escriure les teves primeres línies de codi i coneix les bases de la metodologia d’aprenentatge col·laborativa i gamificada de 42 Barcelona. A partir d’un cas pràctic, hauràs de resoldre reptes de programació sense professorat, mentoria ni llibres, només amb l’ajuda dels teus companys i companyes de taller.

Com hi puc assistir?
1. Aconsegueix la teva acreditació pel Saló de l’Ocupació.

2. Registra’t a l’activitat del taller!

 

T’esperem! 🚀