ACTUALITAT42 Barcelona

馃尨 NOVES PISCINES DE D’ESTIU 馃挦

Les piscines d'estiu ja estan disponibles! Apunta't aquestes dates: 3 de juliol i 7 d'agost. Si vols aprendre programaci贸 a Barcelona de forma 100% gratu茂ta, 42 Barcelona Fundaci贸 Telef贸nica 茅s el lloc que est脿s buscant.

Ja estan obertes les inscripcions per a les piscines d’estiu, t’ho perdr脿s?
Si ets major de 18 anys i tens moltes ganes i inter猫s per la tecnologia i el m贸n digital, llan莽a’t a la piscina i apr猫n a 42 Barcelona.

馃憖 Com 茅s el campus de 42 Barcelona?

鈥 100% gratu茂t
鈥 Sense classes
鈥 Sense llibres
鈥 Sense professors
鈥 Al teu ritme
鈥 Obert 24/7

馃 I et preguntar脿s鈥 Com s’apr猫n a 42?

Mitjan莽ant la metodologia peer-to-peer (col路laborativa) mitjan莽ant un sistema gamificat. Cada persona 茅s la responsable del seu aprenentatge i decideix el temps que vol i pot invertir-hi. Des del minut zero, entrenes les teves habilitats interpersonals, ja que t’has d’enfrontar a trencar aquesta barrera social, comunicant-te amb els teus companys i companyes.

Ajudar-se entre els companys i companyes 茅s essencial per continuar nedant fins al dia 26! 馃強

鉁嶏笍 Com em puc inscriure?

脡s molt senzill! Segueix els passos seg眉ents:

  1. Accedeix a 42 Barcelona
  2. Completa el teu registre com a persona candidata
  3. Supera els jocs d’acc茅s
  4. Si els passes, et pots apuntar a la piscina!
  5. Selecciona la data de piscina que et vagi millor

鉁嶏笍 Quines s贸n les pr貌ximes dates?

  • 3 de juliol
  • 7 d’agost

馃挜 I si vols con猫ixer el campus abans de la teva piscina?

Et convidem a un Open Day! Vine a con猫ixer en primera persona com s’apr猫n a 42 Barcelona amb un taller de programaci贸 per a persones no programadores. A m茅s, podr脿s descobrir les innovadores instal路lacions del campus.

Open Day (l’煤ltim dijous de cada mes a les 11鈥痟)

Open Day (Weekend Edition)

馃挦 Qu猫 茅s una piscina a 42 Barcelona?

La Piscina 茅s el proc茅s de selecci贸 presencial i immersiu de 42 Barcelona. Una experi猫ncia acad猫mica, professional i humana de 26 dies on les persones participants se submergeixen de ple al m贸n de la programaci贸 amb la metodologia 煤nica de 42 Barcelona.

鉁 Quins requisits he de complir?

No calen coneixements previs de programaci贸 ni cap titulaci贸. 脷nicament has de ser m茅s gran de 18 anys i tenir ganes d’aprendre a aprendre.

Des de zero i fins al mercat laboral amb un programa d’aprenentatge que consta d’un tronc com煤 (common core), per dominar les bases de la programaci贸; i les especialitzacions, per trobar l’脿rea i la posici贸 que m茅s us agradi del sector digital.

I recorda, 42 Barcelona 茅s presencial, 100% gratu茂t, sense professors, sense horaris i els nostres estudiants tenen un 100% d’inserci贸 laboral al m贸n IT.

馃挦馃尨Apunta‘t a les piscines d’estiu 馃尨馃挦

T’esperem!