ACTUALITAT42 Barcelona

Un centenar de dones es llancen a aprendre desenvolupament web a 42 Barcelona!

Un centenar de dones es llancen a aprendre desenvolupament web a 42 Barcelona!

Més de 500 dones aprenen a programar als campus 42 de Barcelona, Madrid, Urduliz (Biscaia) i Màlaga, en una experiència immersiva de cinc dies anomenada Piscine Discovery. I d’aquestes, cent són a Barcelona!

42 Barcelona & IT Academy presenten… L’(anti)bootcamp de ciberseguretat!

42 Barcelona & IT Academy presenten… L’(anti)bootcamp de ciberseguretat!

Vols ser hacker? Sabem que la ciberseguretat és una de les professions més demandades, i en 42 Barcelona som molt de “o tot o res”... Per això et convidem a submergir-te de ple en el món de la ciberseguretat i a donar-lo tot en la primera edició del nostre bootcamp gratuït i presencial, que hem organitzat al costat de la IT Academy de Barcelona Activa, en el qual obtindràs les habilitats pràctiques necessàries per a especialitzar-te en una de les indústries amb més creixement en el mercat digital. T'interessa el tema però no et veus en un bootcamp? Hem organitzat una taula rodona sobre ciberseguretat per a conversar i conèixer encara més sobre aquest àmbit. T'animem a participar i portar-te aquest trosset de l'experiència 🖥

Una oportunitat per a elles: obrim Piscine Discovery 🖥️

Una oportunitat per a elles: obrim Piscine Discovery 🖥️

Si ets dona i estàs pensant en el teu futur, ara que inicies la teva carrera, o si estàs a l’atur i et vols formar en les professions que més demanda tenen, tens una oportunitat pensada només per a tu. Hem obert una ‘Piscine Discovery’ perquè a partir del 20 de juny i durant cinc dies et puguis submergir en la metodologia 42 i provar aquest model d’aprenentatge revolucionari 💙🖥️

«El viatge a la digitalització» arriba a 42

«El viatge a la digitalització» arriba a 42

«El viaje a la digitalización», un documental produït per Telefónica España, ja està disponible a Movistar Plus+. Seguint la pauta de «Cuando ya no esté. El mundo dentro de 25 años», també disponible a demanda a la mateixa plataforma, el documental mostra com la digitalització està transformant el nostre dia a dia i com està canviant la nostra manera d’aprendre, de treballar, de fabricar i, fins i tot, com influeix a l’hora de cuidar la nostra salut. Com no podia ser de cap altra manera, la metodologia innovadora de 42, els campus de programació gratuïts de Fundación Telefónica, tenen moltes coses per aportar en aquest escenari. Si continues llegint, pots gaudir d’un avançament. Prem el play! 🍿🎥

42 lliçons de piscina

42 lliçons de piscina

Divendres passat va acabar la tercera piscina de 42 Barcelona. La piscina és l’última fase del procés de selecció per entrar com a estudiant a 42 Barcelona, i és una etapa molt intensa i emocionant. Després de 26 dies nedant sense parar, programant i mantenint-se a la superfície, els candidats i les candidates van recopilar en una llista les lliçons que van aprendre durant aquesta experiència. En concret, 42 lliçons i consells de piscina, que compartim a continuació. Què t’emportes d’aquesta piscina?

Inscriu-te a les jornades de portes obertes de 42 Barcelona

Inscriu-te a les jornades de portes obertes de 42 Barcelona

Descobreix la metodologia de 42 Barcelona, el campus de programació que marcarà el teu futur professional. Sabem que triar la formació de futur és una de les decisions més importants de la teva vida. T’ho posem molt fàcil, visita’ns i descobreix el campus de programació gratuït que està entre el TOP 10 dels més innovadors del món i en primera posició en valors ètics per davant de Harvard, Yale o Colúmbia. T’assessorem, et mostrem el campus i resolem qualsevol dels teus dubtes i inquietuds.

Aprenent codi a 42 Barcelona el Dia de la Dona

Aprenent codi a 42 Barcelona el Dia de la Dona

La tecnologia està canviant el món, i avui tenim l’oportunitat (i la responsabilitat) de canviar-lo a millor. Per a això, ningú no es pot quedar enrere. Si les dones no ocupen el paper que els correspon en sectors de futur, la igualtat no serà mai real. Des de 42 volem ajudar a construir un món en què totes les dones puguin prosperar en l’àmbit de la tecnologia, i els facilitem les eines que ho facin possible. Per això, la setmana passada ens vam afegir a les reivindicacions de la Setmana de la Dona amb diferents activitats i accions que us expliquem a continuació. El nostre objectiu? Apropar la tecnologia al dia a dia de cada vegada més dones, i fomentar l’interès en disciplines STEAM entre les dones de Barcelona... I del món 🖥.

Llança’t a una carrera en el sector digital a la piscina de 42 al Saló de l’Ensenyament

Llança’t a una carrera en el sector digital a la piscina de 42 al Saló de l’Ensenyament

La formació superior en programació més innovadora del món: col·laborativa, gamificada, presencial i gratuïta, amb inserció en el sector amb més sortida laboral ha arribat a Barcelona de la mà de Fundación Telefónica, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Del 16 al 20 de març el campus 42 Barcelona es trasllada a la Fira de Barcelona: un estand amb reptes, tallers i tota la informació per optar a un dels milers de llocs de treball de qualitat que demanda el sector tecnològic a Catalunya.

Actitud 42: David Nuñez

Actitud 42: David Nuñez

David Nuñez, de 42 anys, és estudiant de 42 Barcelona, pare, treballador, cofundador de la Lliga de les Pel·lícules Extraordinàries, i un bon exemple d’actitud 42. Ja havia tocat alguns llenguatges de programació abans i, tot i que el primer dia de piscina va pensar que era fàcil, no va tardar a adonar-se del repte que suposava, i dels llaços que es creen en l’adversitat. La seva relació d’amor-odi amb C no li ha impedit passar-s’ho d’allò més bé, i hem parlat amb ell perquè ens expliqui com es viu l’experiència 42 a través dels seus ulls.

Triple connexió: 42 Urduliz, 42 Barcelona i 42 Madrid

Triple connexió: 42 Urduliz, 42 Barcelona i 42 Madrid

Avui portem per primera vegada una triple connexió entre alguns dels nostres campus en què s’exposen tres punts de vista molt diferents des de Madrid, Urduliz i Barcelona sobre la seva experiència en un sistema tan disruptiu com és 42. Perfils molt diversos, però amb una cosa en comú: les ganes d’aprendre a programar i d’experimentar l’univers 42. Coneix-los! Els protagonistes són... En Pablo, que té 42 anys, 3 fills, viu a Urduliz i intenta treure tot el temps que pot per passar unes hores per la torre. La Sandra, que té 23 anys, va estudiar Filosofia, Política i Economia, però abans de graduar-se ja s’estava llançant a l’aventura a 42 Madrid. L’Anna, que té 35 anys i treu tot el temps que pot per compaginar els estudis a 42 Barcelona amb la feina, complint així de mica en mica els seus somnis.

Parece que llegamos al final... :)