ACTUALITAT42 Barcelona

Actitud 42: Alfred Inga

Actitud 42: Alfred Inga

L'Alfred Inga té 24 anys i és estudiant de 42 Barcelona. La seva formació en programació a 42 la compagina amb els estudis de Grau d'Enginyeria Informàtica a la UOC. Ha treballat més de 6 anys en el sector de la restauració, en concret com a barista. Abans de començar a estudiar programació amb nosaltres, creia que formar part de 42 seria com una activitat extraescolar més, ja que treballava i estudiava al mateix temps. Ara mateix, 42 és la seva prioritat, cosa que mai s'hagués pensat quan va superar la piscina.

Quines són les professions tecnològiques més demandades a Espanya?

Quines són les professions tecnològiques més demandades a Espanya?

Els experts en desenvolupament de software, les TIC i el màrqueting són dels perfils més buscats en tot el territori espanyol

Nova Piscina al novembre!

Nova Piscina al novembre!

Ja pots apuntar-te a la sisena Piscina de 42 Barcelona Fundació Telefònica del pròxim 21 de Novembre. Afanya't, hi ha places limitades!


Un centenar de dones es llancen a aprendre desenvolupament web a 42 Barcelona!

Un centenar de dones es llancen a aprendre desenvolupament web a 42 Barcelona!

Més de 500 dones aprenen a programar als campus 42 de Barcelona, Madrid, Urduliz (Biscaia) i Màlaga, en una experiència immersiva de cinc dies anomenada Piscine Discovery. I d’aquestes, cent són a Barcelona!

42 Barcelona & IT Academy presenten… L’(anti)bootcamp de ciberseguretat!

42 Barcelona & IT Academy presenten… L’(anti)bootcamp de ciberseguretat!

Vols ser hacker? Sabem que la ciberseguretat és una de les professions més demandades, i en 42 Barcelona som molt de “o tot o res”... Per això et convidem a submergir-te de ple en el món de la ciberseguretat i a donar-lo tot en la primera edició del nostre bootcamp gratuït i presencial, que hem organitzat al costat de la IT Academy de Barcelona Activa, en el qual obtindràs les habilitats pràctiques necessàries per a especialitzar-te en una de les indústries amb més creixement en el mercat digital. T'interessa el tema però no et veus en un bootcamp? Hem organitzat una taula rodona sobre ciberseguretat per a conversar i conèixer encara més sobre aquest àmbit. T'animem a participar i portar-te aquest trosset de l'experiència 🖥

Una oportunitat per a elles: obrim Piscine Discovery 🖥️

Una oportunitat per a elles: obrim Piscine Discovery 🖥️

Si ets dona i estàs pensant en el teu futur, ara que inicies la teva carrera, o si estàs a l’atur i et vols formar en les professions que més demanda tenen, tens una oportunitat pensada només per a tu. Hem obert una ‘Piscine Discovery’ perquè a partir del 20 de juny i durant cinc dies et puguis submergir en la metodologia 42 i provar aquest model d’aprenentatge revolucionari 💙🖥️

«El viatge a la digitalització» arriba a 42

«El viatge a la digitalització» arriba a 42

«El viaje a la digitalización», un documental produït per Telefónica España, ja està disponible a Movistar Plus+. Seguint la pauta de «Cuando ya no esté. El mundo dentro de 25 años», també disponible a demanda a la mateixa plataforma, el documental mostra com la digitalització està transformant el nostre dia a dia i com està canviant la nostra manera d’aprendre, de treballar, de fabricar i, fins i tot, com influeix a l’hora de cuidar la nostra salut. Com no podia ser de cap altra manera, la metodologia innovadora de 42, els campus de programació gratuïts de Fundación Telefónica, tenen moltes coses per aportar en aquest escenari. Si continues llegint, pots gaudir d’un avançament. Prem el play! 🍿🎥

42 lliçons de piscina

42 lliçons de piscina

Divendres passat va acabar la tercera piscina de 42 Barcelona. La piscina és l’última fase del procés de selecció per entrar com a estudiant a 42 Barcelona, i és una etapa molt intensa i emocionant. Després de 26 dies nedant sense parar, programant i mantenint-se a la superfície, els candidats i les candidates van recopilar en una llista les lliçons que van aprendre durant aquesta experiència. En concret, 42 lliçons i consells de piscina, que compartim a continuació. Què t’emportes d’aquesta piscina?

Inscriu-te a les jornades de portes obertes de 42 Barcelona

Inscriu-te a les jornades de portes obertes de 42 Barcelona

Descobreix la metodologia de 42 Barcelona, el campus de programació que marcarà el teu futur professional. Sabem que triar la formació de futur és una de les decisions més importants de la teva vida. T’ho posem molt fàcil, visita’ns i descobreix el campus de programació gratuït que està entre el TOP 10 dels més innovadors del món i en primera posició en valors ètics per davant de Harvard, Yale o Colúmbia. T’assessorem, et mostrem el campus i resolem qualsevol dels teus dubtes i inquietuds.

Aprenent codi a 42 Barcelona el Dia de la Dona

Aprenent codi a 42 Barcelona el Dia de la Dona

La tecnologia està canviant el món, i avui tenim l’oportunitat (i la responsabilitat) de canviar-lo a millor. Per a això, ningú no es pot quedar enrere. Si les dones no ocupen el paper que els correspon en sectors de futur, la igualtat no serà mai real. Des de 42 volem ajudar a construir un món en què totes les dones puguin prosperar en l’àmbit de la tecnologia, i els facilitem les eines que ho facin possible. Per això, la setmana passada ens vam afegir a les reivindicacions de la Setmana de la Dona amb diferents activitats i accions que us expliquem a continuació. El nostre objectiu? Apropar la tecnologia al dia a dia de cada vegada més dones, i fomentar l’interès en disciplines STEAM entre les dones de Barcelona... I del món 🖥.

Parece que llegamos al final... :)